Terapeutisk instrument for luftbølgetrykksirkulasjon

press

Lufttrykk er en forkortelse, og dets vitenskapelige navn er det terapeutiske instrumentet for luftbølgetrykksirkulasjon.Det er et vanlig fysioterapiinstrument i rehabiliteringsmedisinsk avdeling.Den danner et sirkulerende trykk på lemmer og vev gjennom ordnet fylling og tømming av flerkammerkollisjonsputen, og jevnt og ryddig komprimerer den distale enden av lemmen til den proksimale enden av lemmen.

Rolle

1. Fremme flyten av blod og lymfe, forbedre mikrosirkulasjonen, bidra til å forhindre dannelse av hematom, forhindre ødem i lemmer og forhindre venøs trombose.

2. Det kan lindre tretthet og smerte, nummenhet i lemmer, kalde hender og føtter og andre symptomer på utilstrekkelig blodtilførsel.

3. Akselerer blodsirkulasjonssystemet, akselerer fordøyelsen og absorpsjonen av blodmetabolske avfallsstoffer, inflammatoriske faktorer og smertefremkallende faktorer.Det kan unngå muskelatrofi, muskelfibrose, øke oksygeninnholdet i kroppen, og bidrar til behandling av sykdommer forårsaket av blokkering av blodsirkulasjonssystemet (som osteopeni, etc.).

4. En viss antisjokkeffekt skyldes hovedsakelig at pasientens hjerteblodvolum kan økes til en viss grad under kompresjonsprosessen, for å forhindre sjokk.

Figuren av lufttrykk

Lufttrykket er mye brukt og egnet for ulike sykdommer.

Postoperativ brystkreft

Etter brystkirurgi eller radikal mastektomi for brystkreft, hvis det er lymfeknutedisseksjon, er det en viss sannsynlighet for at hevelse i øvre lemmer vil være forårsaket eller til og med irreversibel på grunn av ødeleggelse av lymfekanaler.Lufttrykk i øvre lemmer kan brukes til å forhindre og forbedre hevelse.

Etter ortopedisk kirurgi

Lufttrykk påføres pasienter etter ortopedisk kirurgi, hovedsakelig hofte- og knekirurgi.Spesielt for noen eldre pasienter, fordi den senile degenerative sykdommen i seg selv kan ha vaskulær sklerose, hofte- eller kneoperasjon krever sengeleie, og blodstrømmen etter sengeleie er langsom, er det lett å forårsake dyp venetrombose.Hensikten med pneumatisk terapi er å fremme venøs blodstrøm mellom muskler og forhindre dyp venetrombose ved passivt å komprimere bløtvev.

skulder-hånd syndrom

Fordi de vanlige manifestasjonene av skulderhåndsyndrom inkluderer plutselig hevelse og smerte i skulder og hånd, kan den positive sirkulasjonen og gjentatte lufttrykket redusere lokalt ødem, fremme sammentrekningen av perifere blodårer og gjenopprette selvreguleringsfunksjonen til Menneskekroppen.

Lang sovende

Barometrisk terapi er også en massasjemetode til en viss grad.Generelt sett, når pasienter som har ligget lenge i sengen ikke aktivt kan gjennomføre rehabiliteringstrening, kan de bruke pneumatisk massasje for å fremme blodsirkulasjonen, forhindre dannelse av venøs trombose i kroppen og redusere nummenhet og smerter i lemmer.

Lufttrykket er mye brukt og kan sees overalt, men som fysioterapiinstrument har det også kontraindikasjoner!!!

Det bør ikke brukes til pasienter med traumer, ulcerøs dermatitt, alvorlig kardiopulmonal insuffisiens, pacemakerinstallasjon, ukontrollert alvorlig infeksjon i lemmer, blødningstendens og dyp venetrombose i underekstremitetene

Firma profil

Deselskaphar sin egenfabrikkog designteam, og har vært engasjert i produksjon og salg av medisinske produkter i lang tid.Vi har nå følgende produktlinjer.

Maskiner for kompresjonsmassasje(luftkompresjonsdress、medisinsk luftkompresjonsbeinomslag、luftkompresjonsstøvler, etc) ogDVT-serien.

Bryst pt vest

③ Gjenbrukbartourniquet mansjett

④Varmt og kaldtterapi pads(kald kompresjon kne wrap、 kald kompress for smerte 、 kald terapi maskin for skulder 、 albue ispose etc)

⑤Andre som TPU sivile produkter(oppblåsbart svømmebasseng utendørsoppblåsbar madrass mot liggesårisposemaskin for skulderect)


Innleggstid: 30. desember 2022