Etter et fall, kald kompress eller varm kompress?

Mange liker å bruke varme håndklær for å våtkomprimere etter traumer.Faktisk er denne metoden ikke gunstig for helbredelse av traumer.Den skal først avkjøles og deretter varmes opp, trinn for trinn.

Kald kompress kan få lokale kapillærer til å krympe, og har virkninger av hemostase, febernedsettende og smertestillende.Kald kompress bør utføres så tidlig som mulig etter traumer.Metoden er å ta et håndkle dynket i kaldt vann og legge det på det skadede området, og skifte det ut en gang hvert 3. minutt.Isbiter og isvann kan også legges i varmtvannsposer eller plastposer for direkte ekstern påføring i 20-30 minutter hver gang.For de som er skadet på hender og ankler, bløtlegg den berørte delen i kaldt vann direkte eller skyll den med vann fra springen.

Etter 24 timer med skade forsvinner lokal rødhet, hevelse, varme og smerte, og varm kompress kan kun påføres når blødningen stopper.Metoden er å dynke håndkleet med varmt vann og legge det på det berørte området.Hvis det ikke er varme, bytt det ut i tide, 30 minutter hver gang, 1-2 ganger om dagen.Varmepakker som varmtvannsposer og stekt salt kan også brukes.

Varm kompress kan utvide lokale kapillærer, fremme lymfe- og blodsirkulasjon mellom vev, akselerere metabolisme, redusere hevelse, lindre muskelspasmer, lette absorpsjonen av lunger og ekssudat, fremme regenerering og reparasjon av skadet vev, redusere adhesjon og akselerere tilheling.Imidlertid bør man passe på å ikke skålde huden under varm kompress, spesielt for de som er bevisstløse, lamme, ufølsomme og barn.

Det kan sees fra dette at kald komprimering og varm komprimering etter traumer bør ta hensyn til rekkefølgen, for ikke å forverre sykdommen.

Firma profil

Deselskaphar sin egenfabrikkog designteam, og har vært engasjert i produksjon og salg av medisinske produkter i lang tid.Vi har nå følgende produktlinjer.

Luftkompresjonsdress(luftkompresjonsbeinkompresjonsstøvlerluftkompresjonsplagg og for skulderetc) ogDVT-serien.

Vest for luftveisklaringssystem

Tourniquetmansjett

④Varmt og kaldtterapi pads(ankelispose、albueispose、ispose for kne、kald kompresjonshylse, kaldpakke for skulder osv.)

⑤Andre som TPU sivile produkter(oppblåsbart svømmebassengoppblåsbar madrass mot liggesårkaldterapi knemaskinect)


Innleggstid: 21. november 2022