Kald komprimering

Kald kompress kan redusere lokal overbelastning eller blødning, og er egnet for pasienter etter tonsillektomi og neseblødning.For det tidlige stadiet av lokal bløtvevsskade kan det forhindre subkutan blødning og hevelse, redusere smerte, stoppe spredning av betennelse og redusere kroppstemperaturen.

Ispute kald kompress: Når du har feber og hodepine er det hensiktsmessig å bruke en ispute.Det skal imidlertid bemerkes at isputen ikke skal berøre delen under skulderen, spesielt for eldre og barn.Når du bruker isputen, er det bedre å legge et tykt håndkle på skulderen for å holde varmen.Hvis isputen er for kald og ubehagelig, kan den justeres ved å polstre et håndkle.

Kaldt kompress med ispose: ta en rund og smal pose, legg kaldt vann og is i den, og vri midten av posen for å lage en lang og smal ispose, som er veldig effektiv mot betennelse i mandlene, mellomørebetennelse, tannpine og sår hals. .Den vridde delen er bare festet til den nedre ganen, og deretter festet ved hjelp av et trekantet belte.Det er bedre å knytte knuten til det trekantede beltet på toppen av hodet.

Ispose (eller iskappe) kald kompress: når bløtvevsskade oppstår lokalt, kan selvlaget ispose kald kompress brukes for å redusere hevelse og lindre smerte.Produksjonsmetoden er som følger:

1. Artikler: isposer og deksler, isbiter og kummer.

2. Driftsmetode: legg først isbiter i en kum, skyll kantene og hjørnene av isen med vann, og legg isen i en ispose omtrent halvfull.Etter eksos, bind og tørk isposemunnen, hold den opp ned og sjekk om det ikke er vannlekkasje, sett den deretter inn i hylsen og plasser den i ønsket posisjon.

Ved påføring av kald kompress, vær oppmerksom på pasientens reaksjon, og slutt å bruke hvis det er skjelving og blekhet.Den kjølende isposen kan plasseres på pasientens panne, hode eller nakke, armhule, lyske og andre store blodårer på kroppsoverflaten.Det skal imidlertid også bemerkes at det ikke kan være for kaldt, og kan justeres ved hjelp av håndkleunderlag, veske osv.

 

Firma profil

Vårselskaper engasjert innen medisinsk teknologiutvikling, teknisk rådgivning, medisinsk kollisjonspute og annen medisinsk rehabilitering.Produktersom en av de omfattende virksomhetene.

SamtidsdesignKompresjonsplaggogDVT-serien.

Cystisk fibroseVestBehandling

pneumatisk engangstourniquetbånd

varmt oggjenbrukbarekuldeterapipakker

Annens som TPU sivile produkter


Innleggstid: 25. november 2022