Forebygging og pleie av DVT(3)

sykepleie

2. Kostholdsveiledning

Instruer pasienten til å spise en diett rik på råfiber, spise mer grønnsaker og frukt, drikke mer vann, holde avføringen uhindret og unngå å bruke avføringsmidler.Reduser pasientens tvungne avføring, noe som resulterer i hodepine og økt blødning.Tvunget avføring kan føre til at pasientens abdominale trykk øker, og dermed påvirke venøs retur av underekstremitetene.Hvis du ikke er klar, kan du gi nasal ernæringssonde diett og ta hensyn til ernæring.

3. Fremme tilbakestrømning

Hensikten med å heve pasientens berørte lem med 20-30 ° er å fremme venøs retur av det berørte lem, for å redusere hevelsen i lemmet, og ta hensyn til de varme målene i lemmet.

4. Hudpleie

Dersom pasienten trenger å tisse i sengen på grunn av sykdommen, bør pasienten gis hyppig hudskrubbing, være oppmerksom på å holde pasientens hud i ren tilstand, holde sengeenheten ren og ryddig og hjelpe pasienten med å snu og klapp på ryggen, ikke mer enn en gang hver 2. time, for å forhindre dannelse av eksem og trykksår på pasientens hud.

5. Å komme seg ut av sengen

Pasientens blodopptak er bra.Etter at tilstanden er stabil, kan det å komme seg ut av sengen så snart som mulig også effektivt forhindre trombose.

6. Symptomatisk behandling

For pasienter med DVT bør vitale tegn og blodgass overvåkes nøye, absolutt sengeleie, ingen kraft, antikoagulasjonsbehandling og symptomatisk behandling som analgesi bør brukes.

7. Forholdsregler

Før lemmassasje og luftbølgetrykkbehandling må fargedoppler-ultralyd utføres for å bekrefte at pasienten ikke har noen trombose;I prosessen med sykepleieintervensjon bør vi være oppmerksomme på å følge opp den relaterte helsekunnskapen til pasienter og deres familier, i stedet for å være en ren formalitet;Lær å bruke kommunikasjonsferdigheter, velg passende kommunikasjonsmetoder i henhold til pasientens utdanningsnivå, oppnå effektiv kommunikasjon, forbedre pasientens og familiens medisinske etterlevelsesatferd, gjøre pasienten i stand til å forstå sykdommen korrekt, samarbeide aktivt med det medisinske arbeidet, og redusere forekomsten av komplikasjoner.

Sammendrag

Tidlig intervensjon, trening og luftbølgetrykkbehandling for pasienter med hjerneblødning kan trygt og effektivt forhindre dannelsen av DVT i underekstremitetene til pasienter med hjerneblødning, forbedre livskvaliteten til pasienter og forbedre forholdet mellom sykepleiere og pasienter.Leger og pasienter jobber sammen for å fremme maksimal utvinning av pasienter.

Firma profil

Vårselskaper engasjert innen medisinsk teknologiutvikling, teknisk rådgivning, medisinsk kollisjonspute og annen medisinsk rehabilitering.Produktersom en av de omfattende virksomhetene.

SamtidsdesignKompresjonsplaggogDVT-serien.

Cystisk fibroseVestBehandling

pneumatisk engangstourniquetbånd

varmt oggjenbrukbarekuldeterapipakker

Annens som TPU sivile produkter


Innleggstid: 22. august 2022